Gemeente Meerssen | Buiten behandeling gestelde aanvraag voor het realiseren van een inrit aan Pastoor Arnold Somyasingel 12 te Meerssen

Officiele publicatie

Buiten behandeling gestelde aanvraag voor het realiseren van een inrit aan Pastoor Arnold Somyasingel 12 te Meerssen

Gemeente Meerssen heeft een aanvraag om omgevingsvergunning buitenbehandeling gesteld voor het realiseren van een inrit aan Pastoor Arnold Somyasingel 12, 6231 HV Meerssen. Dit besluit is verzonden op 7 oktober 2022.

Waarom publiceert de gemeente Meerssen dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. U kunt reageren als u het niet eens bent met dit besluit.

Bent u het niet eens met dit besluit?

U kunt de gemeente Meerssen tot uiterlijk 6 weken na de dag van verzending van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met dit besluit. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als het besluit tegen uw belangen ingaat. In deze periode kunt u ook de documenten in het gemeentehuis bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres de gemeentelijke website www.meerssen.nl. Voor meer informatie, of om een afspraak te maken om de documenten te bekijken, kunt u contact opnemen met het Klant Contact Centrum van de gemeente Meerssen. Dit kan via het algemene telefoonnummer 14043. Of stuur een mailtje naar info@meerssen.nl.