Gemeente Meerssen | Ulestraten kleurt jazz - open air concert in de Kwallef van Vliek op vrijdag 2 september 2022

Nieuwsbericht Ulestraten kleurt jazz - open air concert in de Kwallef van Vliek op vrijdag 2 september 2022

Gepubliceerd op: 26 augustus 2022 14:20

Jazztails Quintet

Het Open Air Jazz Concert in de Kwallef van Vliek op vrijdag 2 september is een uniek avondvullend muziekprogramma waarin heel Ulestraten jazz kleurt.   

Jazztales Quintet

Op een podium in de laan van de Kwallef van Vliek, behorend bij het landgoed Biesenberg van de familie Curfs, speelt het Jazztales Quintet de meest uiteenlopende jazzmuziek vanaf de jaren '90. Laat je onderdompelen in de inspirerende, onverwachte, speelse en soms rebelse wereld die 'jazz' heet. Laat je verrassen door de klanken van Norbert Bonenkamp op piano, Mylene Schrijen op contrabas, Hugo Hermans op drums, Derk Veldhoen op flugelhorn/ trompet en Ralf Jacobs op saxofoon. 

Culturele verbinding 

Deze eerste muziekavond is laagdrempelig van opzet. Met de organisatie van dit concert zoekt de Kwallef van Vliek de culturele verbinding tussen lokale bezoekers en muziekliefhebbers van buiten de gemeente Meerssen. Het concert vindt plaats op vrijdag 2 september 2022. 

Verdere informatie

De kleine toegangspoort van de Kwallef van Vliek gaat om 19.30 uur open. Het concert duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Consumptiebonnen kosten € 2,50 per stuk. Pinnen is niet mogelijk. Parkeergelegenheid is er naast Kasteel Vliek (open tot 22.30 uur). EHBO is aanwezig. Uit veiligheidsoverwegingen is het concert uitsluitend te bezoeken voor 150 bezoekers met een toegangskaart. VOL=VOL. Kosten € 5. Er zijn nog enkele toegangskaarten verkrijgbaar bij de Boerenbond, Sint Catherinastraat 4 in Ulestraten.

De Kwallef van Vliek is een cultuurhistorische moestuin (kwallef), die vroeger hoorde bij het tegenoverliggende kasteel Vliek. Kijk voor meer informatie op de website van IVN Ulestraten