Gemeente Meerssen | Nieuws van Bibliotheek Meerssen - laatste openluchtfilm in het Proosdijpark en vacature leesconsulent

Nieuwsbericht Nieuws van Bibliotheek Meerssen - laatste openluchtfilm in het Proosdijpark en vacature leesconsulent

Gepubliceerd op: 19 augustus 2022 12:45

Op zaterdag 20 augustus draait om 21.15 uur de laatste openluchtfilm in een reeks van vijf.

Het was een geslaagde filmzomer met voortreffelijk weer

Ook zaterdag duimen we voor goed weer, want de openluchtfilm gaat alleen door bij goed weer. Neem gerust zelf stoelen, dekens en versnaperingen mee. De entree is gratis voor iedereen maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Hidden Figures 

Hidden Figures
Zaterdag draait de film 'Hidden Figures'. Hidden Figures is het ongelofelijke en waargebeurde verhaal van drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA. Ze waren het brein achter een van de grootste operaties in de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn in de ruimte. Een indrukwekkende prestatie die het land weer moed gaf, de verhoudingen in de 'Space Race' volledig op zijn kop zette en de wereld in beweging bracht. Het visionaire trio oversteeg geslacht en ras en inspireerde generaties om groots te dromen. De makers laten de choquerende alledaagsheid van de ongelijkheid voor zich spreken in een genuanceerd sociaal onrecht-drama dat van lichtheid is voorzien dankzij humor en joviale soulmuziek.

De openluchtfilms worden aangeboden door de Vrienden van de Bibliotheek Meerssen. 

Houd de Facebookpagina Bibliotheek Meerssen in de gaten voor actuele info en updates. 


Vacature Leesconsulent met affiniteit voor podcasting

Vacature Bibliotheek Meerssen Podcast