Gemeente Meerssen | Informatieavond Kookstraat dinsdag 14 november

Nieuwsbericht Informatieavond Kookstraat dinsdag 14 november

Gepubliceerd op: 20 oktober 2023 12:45

Kookstraat
In de afgelopen zomer hebben de gemeente Meerssen en de betrokken projectontwikkelaar de handen ineengeslagen. In samenwerking met een architect is een stedenbouwkundig plan ontwikkeld voor de Kookstraat dat inspeelt op de behoefte aan levensloopbestendige woningen in een groene omgeving. Om de omwonenden nauwgezet op de hoogte te houden van de plannen, is er op 14 november 2023 een informatieavond in De Stip. Inloop is vanaf 19.00 uur. Presentatie architect begint om 19.30 uur.

Voor de ontwikkeling van de onbebouwde agrarische percelen ten noorden van de Kookstraat zijn concrete plannen. Eén van deze percelen is in het bezit van de gemeente, terwijl de andere in handen is van een projectontwikkelaar. Gezien de strategische ligging binnen de bebouwde kom en de grondpositie van de gemeente, wordt woningbouw op deze locatie als een mogelijkheid beschouwd.

Informatieavond voor betrokkenen

Om de omwonenden nauwgezet op de hoogte te houden van de plannen, zal er op 14 november 2023 een informatieavond plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomst zal de architect een gedetailleerde presentatie geven over het stedenbouwkundig plan. Hierbij zal hij niet alleen de gemaakte keuzes toelichten, maar ook de inzichten van de aanwezigen meenemen voor verdere verfijning van het plan. Aangezien de locatie enkele specifieke uitdagingen met zich meebrengt, zullen deze eveneens uitvoerig worden besproken.

Blijf op de Hoogte

Kijk ook op de projectenpagina Kookstraat op de website. Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is zal die op deze pagina te vinden zijn: https://www.meerssen.nl/projecten/kookstraat/

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent dit project, nodigen wij u uit om zich te abonneren op onze digitale nieuwsbrief 'Sfeervol Meerssen'. Door u via deze link te abonneren, ontvangt u wekelijks automatisch nieuws en informatie van de gemeente Meerssen in uw mailbox.

Wij nodigen u van harte uit om deze projectpagina in de gaten te houden voor verdere updates omtrent dit initiatief. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor Meerssen.