Gemeente Meerssen | Herfst Experience Day

EvenementHerfst Experience Day

  • Begin: 28 oktober 2021 0:00
  • Einde: 29 oktober 2021 0:00
  • Locatie: Diversen
  • Gepubliceerd op: 21-10-2021

Het is bijna herfstvakantie. Uitrusten? Bankhangen? Computerspelletjes spelen? Dat kan natuurlijk, maar het kan ook fijn zijn om lekker in actie te komen. Daarom organiseert Meerssen Beweegt tijdens de herfstvakantie een Herfst Experience Day. Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en jongeren van 12 t/m 16 jaar. Doe jij mee?

Donderdag 28 oktober 2021:
Martial Arts Experience (8 t/m 12 jaar)

Doe jij mee met de supergave Boks-, Judo- en Karateclinics tijdens de te gekke Martial Arts Experience op donderdag 28 oktober 2021? Waan je voor één dag een echte Karate Kid of kruip in de rol van boks legende Mohammed Ali. Alle kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar zijn van harte welkom. Ervaring in één van de sporten is niet nodig. Motorische ontwikkeling, werken aan mentale en fysieke weerbaarheid, zelfvertrouwen en vooral een hoop lol staan centraal tijdens deze Experience.

Kijk voor meer informatie en/of aanmelden op www.facebook.com/meerssenbeweegt

Herfst Experience Day - Martial Arts Experience

Vrijdag 29 oktober 2021:
Laser Tag Tournament (11 t/m 17 jaar)

Op vrijdag 29 oktober organiseert Meerssen Beweegt voor de jeugd van Gemeente Meerssen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar een 4vs4 Battle Mode, Laser Tag Tournament. De locatie voor dit te gekke evenement is het Stella Maris College.

Battle Mode

Struinend door de gangen ga je opzoek naar jouw tegenstander. Lukt het jou om deze uit te schakelen dan verdien je punten, maar let hierbij goed op dat je zelf niet geraakt wordt. Je speelt met vier vrienden, minimaal vier speelrondes tegen andere teams. De twee teams met de meeste punten spelen vervolgens nog een finale ronde.

Kijk voor meer informatie en/of opgeven op www.facebook.com/meerssenbeweegt

Herfst Experience Day - Laser Tag Tournament