Nieuwsbericht Onderzoek mantelzorgwaardering: laat uw mening horen!

Publicatiedatum: 14 april 2016 11.20 uur

Mantelzorg
In onze samenleving wordt steeds meer een beroep gedaan op het zorgen voor elkaar. Een mantelzorger zorgt voor een naaste.

Bent u mantelzorger? Wij willen graag weten hoe wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Daarom hebben we een korte vragenlijst samengesteld. Deze lijst bestaat uit 10 vragen over o.a. uw ideeën voor de mantelzorgwaardering, uw ervaringen als mantelzorger en uw behoefte aan ondersteuning bij uw mantelzorgtaken. Het invullen duurt ca. 10 minuutjes.

Wij nodigen u van harte uit om deze vragenlijst in te vullen. Laat ons uw mening, ervaringen en behoeften weten! U kunt de vragenlijst invullen t/m 1 mei 2016. Het helpt ons u nog beter van dienst te zijn. Klik op onderstaande link om naar de vragenlijst te gaan.

Naar de vragenlijst

Liever een papieren vragenlijst?

Wilt u de vragenlijst liever op papier invullen? Dan kan! U kunt de vragenlijst opvragen bij ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC) via telefoon 14 043. Zij sturen u de vragenlijst dan per post toe.

Anoniem

U kunt erop rekenen dat de antwoorden strikt vertrouwelijk worden behandeld. U blijft dus anoniem.

Verwerking resultaten

De afdeling Onderzoek en Statistiek van de gemeente Maastricht verwerkt de resultaten voor o.a. de gemeente Meerssen. Heeft u nog vragen over het onderzoek? Stel ze gerust via telefoonnummer 043-3505295 of onderzoekenstatistiek@maastricht.nl. Wij helpen u graag verder.

De uitkomsten van het onderzoek

De uitkomsten zullen worden meegenomen voor de invulling van de mantelzorgwaardering 2016. Rond de zomervakantie wordt de definitieve invulling voor de mantelzorgwaardering 2016 vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders.

Alvast hartelijk dank voor de moeite!