Nieuwsbericht Kans maken op een cadeaubon? Vul de vragenlijst in!

Publicatiedatum: 01 maart 2016 10.30 uur

De regio Maastricht-Heuvelland is een sociale en saamhorige regio. Veel inwoners lossen zelf of met elkaar problemen op, ook op het gebied van werk en inkomen. Maar soms is er extra ondersteuning of hulp nodig. De gemeenten uit Maastricht-Heuvelland willen graag leren hoe zij dit - samen met maatschappelijke partners - nog beter kunnen aanpakken.

Meerdangeld.nl

Vul de vragenlijst in op 'meerdangeldalleen.nl'

Op www.meerdangeldalleen.nl staat een vragenlijst die gaat over meer dan geld alleen. Er staan ook vragen in over maatschappelijke participatie, het gebruik van regelingen en voorzieningen en de mogelijkheden die mensen zien om hun eigen situatie te verbeteren (toekomstperspectief).

Maak kans op een cadeaubon!

Inwoners in de regio Maastricht-Heuvelland kunnen de vragenlijst invullen tot en met 20 maart 2016. De vragenlijst is volledig anoniem. Invullen duurt ongeveer 15 minuten. Als u deelneemt, maakt u kans op één van de 20 VVV cadeaubonnen van € 25,-!

Vragenlijst liever op papier?

Wilt u de vragenlijst liever op papier invullen? Neem dan even contact op met het Klant Contact Centrum (KCC)  of het Sociaal Team van de gemeente Meerssen, telefoon 043-3661662.