Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Nieuwsbrief Respectvol Samenwerken onderdeel van gemeentelijke e-nieuwsbrief

Gepubliceerd op: 31 januari 2020 13:10

Jeugdbeleid
Sinds juli 2016 informeert de gemeente Meerssen u periodiek over (het) jeugd(beleid) in de openbare ruimte. Dat deden we tot voor kort met een aparte digitale nieuwsbrief 'Respectvol Samenwerken'. We hielden u hiermee op de hoogte van allerlei ontwikkelingen rond jongeren in uw buurt. We willen u echter op een structurelere manier informeren over dit onderwerp. Daarom hebben besloten te stoppen met de aparte nieuwsbrief Respectvol Samenwerken en dit onderwerp als nieuwe rubriek op te nemen in onze wekelijkse gemeentelijke e-nieuwsbrief. Op deze manier bereiken we bovendien nog meer inwoners. Ook op de gemeentelijke website is nu een apart gedeelte over 'Respectvol Samenwerken' gemaakt.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Bent u geabonneerd op de nieuwsbrief Respectvol Samenwerken én bent u ook aangemeld voor de wekelijkse gemeentelijke e-nieuwsbrief? Dan hoeft u verder niets te doen.

Bent u nog niet aangemeld voor de wekelijkse digitale nieuwsbrief en wilt u wel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Abonneer u dan vandaag (gratis) via onderstaande link.

Aanmelden digitale nieuwsbrief gemeente Meerssen

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.meerssen.nl (Zorg & Welzijn –> Respectvol Samenwerken).