Nieuwsbericht BeneFits Servicepas Gemeente Meerssen

Publicatiedatum: 22 september 2016 14.40 uur

Benefits Pas
BeneFits verzorgt voor diverse organisaties in Zuid- en Midden-Limburg kortings- en dienstenpassen met een bijbehorend kwalitatief hoogstaand leveranciersnetwerk. BeneFits is sinds augustus 2009 op de markt en heeft 25.000 ledenpassen in omloop. Ook in onze gemeente wordt de BeneFits Pas nu uitgegeven. Met deze Servicepas krijgt u korting op allerlei producten en diensten. Ruim 250 bedrijven in Limburg geven kortingen en andere service. Inwoners kunnen met korting gebruikmaken van lokale ondernemers (bv. bakker, slager, bloemist, het zwembad, de sportschool etc). Ook is er een webshop waar u korting krijgt op pretparktickets, hotelovernachtingen en diverse andere Limburgse, maar ook nationale uitjes.

Voor wie?

Iedereen kan de Servicepas van BeneFits aanvragen. De pas is voor alle inwoners van de gemeente Meerssen geschikt en interessant, vanwege het lokale karakter. Het lidmaatschap is in een mum van tijd terugverdiend.

Speciaal voor oudere en hulpbehoevende mensen of mantelzorgers, is er een uitgebreid aanbod op het vlak van welzijn en zorg. Zij kunnen gebruikmaken van het netwerk van diensten aan huis van BeneFits (bv. hulp in het huishouden, ramenwassers, kappers en pedicures aan huis, klus- en tuinbedrijven, boodschappendienst, hulpmiddelen etc).

Mensen met een uitkering of ander minimuminkomen kunnen door middel van de Pas een extra steuntje in de rug krijgen. Leden ontvangen ook 5% korting op de basis- en aanvullende verzekering van CZ zorgverzekeringen. Dit kan al vlug oplopen tot een besparing van meer dan € 100,- per jaar.

Wat kost het?

De Benfits Pas kost € 19,50 per gezin per jaar. Als u zich aanmeldt, krijgt u de ledenpas inclusief allerlei informatie thuisgestuurd. Hierbij zit ook een overzicht van aangesloten bedrijven (dit vindt u ook op www.bene-fits.nl). Het lidmaatschapsgeld verdient u in de meeste gevallen al binnen een maand terug.

Aanmelden

Bij Weekblad de Geulbode van 28 september ontvangen alle huishoudens in de gemeente Meerssen een folder over de BeneFits Pas. Hier zit ook een aanmeldformulier bij. Wilt u zich liever digitaal aanmelden of meer informatie opzoeken over kortingspartners of andere zaken? Kijk dan op www.bene-fits.nl

Vragen?

U kunt hier de digitale folder raadplegen. Heeft u na het lezen van de folder vragen? Neem dan contact op met BeneFits via telefoon 046-2040628, WhatsApp 06-86671797 of per e-mail: info@bene-fits.nl.

Folder Benefits Pas