Gemeente Meerssen | Wethouder De Rond gaat met een aantal inwoners naar Den Haag voor rondetafelgesprek schade waterramp

Nieuwsbericht Wethouder De Rond gaat met een aantal inwoners naar Den Haag voor rondetafelgesprek schade waterramp

Gepubliceerd op: 10 januari 2023 16:55

Wateroverlast
Op donderdag 19 januari neemt wethouder waterbeheer Vanessa de Rond in Den Haag deel aan een rondetafelgesprek met leden van de Tweede Kamer over de afwikkeling van de schade van de waterramp van juli 2021. Ook een vertegenwoordiging van onze inwoners is hierbij aanwezig. Zij geven tijdens het rondetafelgesprek informatie, die Kamerleden kunnen gebruiken ter voorbereiding op het Tweede Kamerdebat van 1 februari.

Wethouder Vanessa de Rond: "Door gezamenlijk naar Den Haag te gaan en toelichting te geven, hopen we de noodzaak voor een aanvullende tegemoetkoming in de schade nogmaals duidelijk te maken."

Brief bewoners en college van B&W

Ter voorbereiding op het rondetafelgesprek stuurden bewoners en het college van burgemeester en wethouders brieven aan de Tweede Kamer: 

Kun je deze pdf-bestanden niet lezen? Neem dan contact op met ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.

Kamerdebat 1 februari

Op 1 februari is het Kamerdebat over de afwikkeling van de schade van de watersnoodramp. Ook hierbij zal het college van burgemeester en wethouders als toehoorder aanwezig zijn. Ook een aantal raadsleden en inwoners gaat dan mee.