Gemeente Meerssen | Onweersbuien met hagel en mogelijk zware windstoten

Nieuwsbericht Onweersbuien met hagel en mogelijk zware windstoten

Gepubliceerd op: 16 september 2022 09:45

Code geel
Het KNMIheeft code geel afgegeven voor het hele land vanwege onweersbuien. Aanvankelijk vooral in het westen onweersbuien met hagel en mogelijk zware windstoten rond 75 km/u. Vanaf vanmiddag tot zaterdagmiddag komen ook elders in het land onweersbuien voor, mogelijk met hagel en zware windstoten. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hier hinder van ondervinden.

We weten niet of en waar precies de buien gaan vallen, maar adviseren het weer (ook de komende dagen) goed in de gaten te houden. Neem waar nodig voorzorgsmaatregelen!

Informatie, tips & adviezen

Kijk op www.wachtnietopwater.nlhoe je je kunt voorbereiden op mogelijke wateroverlast en wat je kunt doen om wateroverlast zoveel mogelijk te voorkomen. Ook op www.meerssen.nl vind je tips & adviezenwat te doen tegen wateroverlast.

Waterstanden en neerslagverwachting

Via Waterbeeld Limburg ziet u in één opslag het overzicht van de huidige waterstanden, de neerslagverwachting, droogte en andere bijzonderheden. Op basis van vier kleuren zie je in welke fase we zitten en wat dit voor u betekent. Waterbeeld Limburg: www.waterschaplimburg.nl/waterbeeldU kunt ook de App Waterstanden Limburg downloaden via de App Store of Google Play Store.