Gemeente Meerssen | Even voorstellen: BABS Floor Kengen

Artikel Even voorstellen: BABS Floor Kengen

BABS Floor Kengen
Sinds 1998 ben ik trouwambtenaar ofwel BABS in de gemeente Meerssen. Sinds 2008 ook voor de gemeente Beek. Voor mij een mooie taak die ik (nog steeds) met veel enthousiasme doe.

Een taak die ik combineer met mijn baan als loopbaanadviseur/ jobcoach waarin ik mensen begeleid op zoek naar (ander) werk. Hoe bijzonder is het dat twee mensen elkaar op enig moment in hun leven tegen het lijf lopen om vervolgens sámen verder op weg te gaan. Ik vind het altijd weer bijzonder om die levensverhalen te horen en er vervolgens één gemeenschappelijk verhaal van te maken. Júllie verhaal dat er toe geleid heeft dat jullie in het huwelijk willen treden.

Het is jullie dag!

Ik zorg er voor dat alles zoveel mogelijk naar jullie wens verloopt. Dat het officiële moment 'het voor de wet trouwen' bij de gemeente een moment wordt waar jullie met veel plezier aan terugdenken. Dat doe ik op een persoonlijke en informele manier. Met humor, met muziek die jullie zelf uitkiezen, maar ook met een gepast officieel tintje. Want het is natuurlijk ook een serieuze gebeurtenis: een officiële verbintenis die jullie samen aangaan, waarbij jullie liefde voor elkaar de basis is.

Mooie ceremonie

In die ruim 20 jaar heb ik al heel wat huwelijken voltrokken op diverse, speciale locaties in de gemeente Meerssen. Ik vind het nog steeds uniek en bijzonder om te doen. Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten, jullie levensverhaal te horen en er een mooie ceremonie van te maken.