Gemeente Meerssen | Update werkzaamheden Burgemeester Murisstraat Meerssen

Nieuwsbericht Update werkzaamheden Burgemeester Murisstraat Meerssen

Gepubliceerd op: 10 mei 2021 11:55

werk in uitvoering
Tot half november 2021 vinden er werkzaamheden plaats in de Burgemeester Murisstraat, Burgemeester Binckhorststraat en Burgemeester Wilmarstraat in Meerssen. De straten ondergaan een herinrichting om de verkeersveiligheid en leefbaarheid te verbeteren. De werkzaamheden van fase 1 gingen op 26 april van start in de Pastoor Dom. Hexstraat ter hoogte van de Burgemeester Wilmarstraat.  Dit gedeelte is deze week klaar. 

Update 

Het eerste gedeelte van fase 1 is bijna klaar. Woensdagavond 12 mei stellen we de Pastoor Dom. Hexstraat ter hoogte van de Wilmarstraat weer open voor alle verkeer.

De overige werkzaamheden van fase 1 verlopen volgens planning. Aannemer Kurvers gaat komende week het asfalt verwijderen op de kruising Burgemeester Wilmarstraat - Burgemeester Murisstraat. Hierdoor is het doorgaand verkeer in de Burgemeester Murisstraat gestremd.

Op maandag 17 mei start de aannemer met fase 2: het gedeelte Burgemeester Murisstraat tussen de Burgemeester Wilmarstraat en de Charles Eijckstraat. De werkzaamheden duren t/m vrijdag 18 juni.

Bovenstaande data zijn afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden en het weer.

Informatie

Omwonenden ontvangen voorafgaand aan de start van een nieuwe fase een brief/mail over de voortgang en de bereikbaarheid.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl