Terug
Snelzoeken

Artikel Vliegenstraat van 50 km naar 30 km per uur

De Gemeente Meerssen heeft in de afgelopen periode bij de reconstructie van wegen steeds meer 30 km-zones ingericht, fietspaden aangelegd en verkeersonveilige situaties opgelost. Het is de taak van de gemeente om een weg de uitstraling te geven van een 30 km-zone. Zo maken we van de kruispunten in de Vliegenstraat in Bunde gelijkwaardige kruisingen (rechts voorrang) en brengen we diverse rode attentievlakken aan. Vervolgens is het aan de weggebruiker zelf om zich aan de maximumsnelheid van 30 km/uur te houden.

Reacties

De gemeente Meerssen heeft op 15 juni het Schetsontwerp van de Vliegenstraat en een meedenkformulier op deze pagina online gezet. Bewoners/belanghebbenden konden via het meedenkformulier reageren op de voorgenomen plannen. We hebben diverse reacties ontvangen. We gaan deze allemaal nauwkeurig bekijken. Indien mogelijk komen we graag aan de suggesties tegemoet. Het kan echter ook voorkomen, dat wij aan bepaalde ideeën niet tegemoet kunnen komen. Wij wegen ze allemaal af tegen het algemeen belang, veiligheid, duurzaamheid en financiën.

Definitief ontwerp

In het definitief ontwerp worden de bruikbare suggesties en opmerkingen verwerkt. Het definitief ontwerp publiceren we na de bouwvakperiode (medio augustus) wederom op deze website.

Vragen?

Neem dan contact op met ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.