Nieuwsbericht Opening tijdelijke locatie basisschool Op 't Hwagveld

Publicatiedatum: 04 november 2016 10.55 uur

Op dinsdag 1 november 2016 heeft wethouder Onderwijs Berry van Rijswijk de tijdelijke locatie van basisschool Op 't Hwagveld en peuterspeelzaal Olleke Bolleke geopend. Na een flinke renovatie ziet het gebouw er prachtig uit. En dankzij de inzet van de leerkrachten en leidsters stond alles op 1 november klaar voor de kinderen. De basisschool en peuterspeelzaal verblijven op deze locatie tijdens de bouwwerkzaamheden voor het nieuwe Kindcentrum Meerssen.

Opening tijdelijke locatie Op 't Hwagveld & Olleke Bolleke

Opening

Directrice Christa Somers heette iedereen hartelijk welkom. Hierna werd er een lied gezongen door de kinderen. Vervolgens deden alle kinderen en leerkrachten gezamenlijk een warming up. Wethouder Berry van Rijswijk sprak woorden van dank uit voor iedereen die heeft meegewerkt aan het klaarmaken van de tijdelijke locatie. Uiteraard kon de wethouder niet met legen handen aankomen op deze feestelijke gelegenheid. In het kader van JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en het stimuleren van bewegen, nam hij twee grote netten met ballen mee. Ook de allerkleinsten werden niet vergeten. Zij kregen een aantal kleine, zachte ballen.

Opening tijdelijke locatie Op 't hwagveld en olleke bolleke

De kinderen stonden te popelen en konden niet wachten om hun nieuwe school te betreden. Via twee springparcours sprongen zij letterlijk de school binnen!

Opening tijdelijke locatie Op 't Hwagveld en Olleke Bolleke

Foto´s: Karel Curvers, www.meervandaag.nl

Opening tijdelijke locatie Op 't Hwagveld en Olleke Bolleke