Gemeente Meerssen | Wat is Dubbel Duurzaam?

Artikel Wat is Dubbel Duurzaam?

Dubbel Duurzaam
Wilt u weten wat u kunt besparen op uw energierekening? Wilt u uw woning verduurzamen, maar weet u niet waar u moet beginnen of wat de mogelijkheden zijn? Doe dan de scan van Dubbel Duurzaam. Energie- en zorgscans geven inzicht in woningverbeteringen voor meer duurzaamheid en een langere levensbestendigheid van uw woning.

De gemeente Meerssen is aangesloten bij Stichting Dubbel Duurzaam. Dit is een project van de Natuur- en Milieufederatie Limburg in samenwerking met een aantal Limburgse gemeenten. Het doel van Dubbel Duurzaam is het verduurzamen en levensloopbestendig maken van woningen. De huidige maatschappij zorgt er immers voor dat mensen langer in hun eigen huis willen en moeten blijven wonen.

Hoe werkt het?

Als woningeigenaar kunt u eenvoudig de scan aanvragen via www.dubbel-duurzaam.nl De scan geeft u inzicht in de mogelijkheden van uw woning. Deze scan kost eenmalig € 79,- incl. BTW. Wilt u meer weten over Dubbel Duurzaam? Ga naar www.dubbel-duurzaam.nl, mail naar info@dubbel-duurzaam.nl of bel naar 06 - 28 44 97 85