Terug
Snelzoeken

Artikel Bent u mantelzorger?

Wat is de ondersteuningsbehoefte van mantelzorgers die zorgen voor iemand met geheugenproblemen als gevolg van dementie of een vermoeden daarvan? Vier 4de jaars studenten van de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen doen hier onderzoek naar. Hieronder leest u meer over hun afstudeeronderzoek.

Wie zoeken wij?

Mantelzorgers vanaf 18 jaar, woonachtig in de gemeente Meerssen, die mantelzorg verlenen aan personen die geheugenproblemen ervaren als gevolg van dementie of een vermoeden daarvan. Mocht u zichzelf of een ander hierin herkennen en u wilt ons helpen met het onderzoek? Wilt u dat de Gemeente Meerssen u goede ondersteuning kan blijven bieden? Vul dan de vragenlijst in, zodat wij een beter inzicht krijgen in de behoeften die u als mantelzorger heeft. Dit kan nog tot en met zondag 10 mei 2020.

Wat houdt het onderzoek in?

Het onderzoek bestaat uit het invullen van een vragenlijst. Dit duurt ongeveer 10 minuten. De vragenlijst bestaat uit ongeveer 30 vragen. De vragenlijst wordt zowel online als schriftelijk verspreidt, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om deze in te vullen. We houden hierbij rekening met het Coronavirus. Er vindt dus geen persoonlijk contact plaats. Onder alle ingevulde vragenlijsten wordt een tegoedbon van €50,00 verloot. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Dan vragen wij u in de vragenlijst uw e-mailadres in te vullen. Via deze link, wordt u verwezen naar de vragenlijst. Alvast bedankt voor het invullen!

Hoe zit het met mijn privacy?

Bij het invullen van de vragenlijst wordt de privacy van uw gegevens gewaarborgd. De gegevens zijn dan ook niet te herleiden naar de persoon die deze invult.

Heeft u nog vragen?

Zijn er nog onduidelijkheden, ook met betrekking tot het invullen van de vragenlijst? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via behoeftenonderzoekmantelzorgers-zuyd@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Joëlle Custers, Leslie Steijns, Melissa de Weerd en Manon van Weersch (v.l.n.r.)
Ergotherapeuten in opleiding

dementienvriendelijke gemeente - onderzoeksgroep 2