Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Zondag 17 juni 2018 - Triathlon Stein door Geulle

Gepubliceerd op: 28 mei 2018 10:55

Op zondag 17 juni 2018 vindt weer de Triathlon Stein plaats. Het fietsonderdeel komt ook door de gemeente Meerssen (Geulle). Om 9.50 uur start in de haven Stein de sprintafstand (500 m zwemmen - 20 km fietsen - 5 km lopen) en om 10.00 uur de 1-60-11 afstand. Hierbij moet door de atleten respectievelijk 1 en 3 rondes van 20 km moet worden gefietst. Hierdoor zijn van 9.30 uur 's ochtends tot uiterlijk 13.30 uur 's middags diverse straten in Geulle a/d Maas en Geulle afgesloten. Om de overlast voor omwonenden zo veel mogelijk te beperken zijn er doorlaatposten in het parcours opgenomen.

Triathlon
Verkeersmaatregelen Geulle en Geulle aan de Maas:

  • De Weg van Bunde naar Geulle en Kuiperstraat/Saintweg worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Alleen bewoners en bezoekers van Geulle a/d Maas kunnnen het dorp in- en uitrijden via één weg.
  • Geulle aan de Maas uitrijden kan maar via één weg: via Geulderlei over de brug naar Geulle. Via Westbroek en Essendijk moet u het fietsparcours zo snel mogelijk verlaten. Verkeersregelaars regelen hier het verkeer.
  • Geulle aan de Maas inrijden kan ook maar via één weg: vanaf de brug van Bunde wordt verkeer doorgelaten en kunt u via de Weg van Bunde naar Geulle en Geulderlei het dorp inrijden. Vlak na de brug Bunde staat een verkeersregelaar.
  • Bezoekers die via het voetveer komen worden door verkeersregelaars opgevangen en doorgestuurd naar het Kaakvoetpad, vanaf hier kunnen zij verder door Geulle aan de Maas
  • De Slingerberg wordt volledig afgesloten voor alle verkeer.
  • Bezoekers Kasteel Elsloo/Café 't Hemelke worden doorgelaten vanaf Processieweg.
  • Bewoners van Geulle kunnen het dorp in- en uitrijden via Snijdersberg, Moorveldsberg of Bunde.
  • De parkeerplaats van Avé Maria blijft bereikbaar voor bezoekers/thuiszorg. Ook hier dient men de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.
  • Bewoners langs het parcours worden verzocht hun voertuig zo te parkeren dat er ongehinderde doorgang kan plaatsvinden. Moeten zij toch ergens heen gaan dan adviseren wij hun voertuig tijdelijk buiten het parcours te parkeren, zodat zij ongehinderd weg kunnen.

De Stichting Triathlon Stein dankt alle omwonenden voor hun begrip!