Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Werkzaamheden in Humcoven vanaf tweede week januari

Gepubliceerd op: 07 november 2019 11:45

werk in uitvoering
In eerdere berichtgeving heeft u kunnen lezen dat de gemeente Meerssen op 11 november zou starten met werkzaamheden in Humcoven. In overleg met de aannemer is echter besloten de infrastructurele werkzaamheden door te schuiven naar de tweede week van januari 2020. We willen namelijk niet het risico lopen dat de werkzaamheden uitlopen door weersomstandigheden (herfst/winter) en daarmee niet gereed zijn voor de feestdagen.

Vooruitlopend hierop verricht Kurvers Wegenbouw in de komende periode wel al enkele voorbereidende werkzaamheden verrichten, zoals bijvoorbeeld inmetingen, uitzetwerk en bodem- en asfaltonderzoeken. Deze voorbereidende werkzaamheden leiden niet tot vertragingen voor het verkeer.

Welke (onderhouds)werkzaamheden worden er verricht?

Vanaf de tweede week van januari gaan we de volgende werkzaamheden uitvoeren:

  • Realiseren ontbrekend trottoir aan de oostzijde
  • Realiseren van langsparkeerplaatsen
  • Vervangen van de asfaltdeklaag
  • Verbeteren van de fietsoversteekplaats
  • Realiseren rode fietspaden

Wanneer worden deze werkzaamheden verricht?

De werkzaamheden starten in de tweede week van januari 2020 en duren naar verwachting ca. zes weken. De gemeente en aannemer Kurvers proberen de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken. Weggebruikers worden verzocht de officiële omleidingsroutes te volgen. Wij vragen hiervoor uw begrip en medewerking. Vanaf 11 november vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl