Nieuwsbericht Werkzaamheden Humcoven Meerssen

Gepubliceerd op: 16 april 2020 14:50

werk in uitvoering
Op dinsdag 28 april maakt Wegenbouw Kurvers een herstart met de werkzaamheden aan Humcoven in Meerssen. Deze werkzaamheden zijn in februari op verzoek van de gemeente tijdelijk gestaakt in verband met de spoedreparatie aan de Overkluizing Watervalderbeek in Meerssen-centrum. De aannemer voert de werkzaamheden in verband met Moederdag (10 mei) in twee fasen uit.  De uitvoering duurt in totaal tot en met vrijdag 15 mei.

Fase 1: 28 april t/m 7 mei

Van dinsdag 28 april t/m donderdag 7 mei start Wegenbouw Kurvers weer met de werkzaamheden aan Humcoven ter hoogte van de komingang Meerssen. In deze periode past de aannemer onder andere de komingang aan en brengt een nieuwe asfaltdeklaag aan vanaf de komingang tot aan de kruising met Op de Beukel. Om deze werkzaamheden veilig uit kunnen te voeren, is er geen doorgaand verkeer mogelijk vanuit Ulestraten naar Meerssen en vice versa. Er wordt een omleidingsroute ingesteld.

Tijdelijke openstelling Humcoven: 8 mei t/m 10 mei

Van vrijdag 8 mei t/m zondag 10 mei stellen we Humcoven tijdelijk open voor doorgaand verkeer in verband met Moederdag.

Fase 2: 11 t/m 15 mei

Van maandag 11 mei t/m vrijdag 15 mei vinden nog diverse afrondende werkzaamheden plaats, zoals het aanbrengen van markeringen en de rode fietspadcoating en het plaatsen van putdeksels in het nieuwe asfalt. Ook dan is er geen doorgaand verkeer mogelijk van Ulestraten naar Meerssen en vice versa. Er wordt een omleidingsroute ingesteld.