Gemeente Meerssen | Vervolg werkzaamheden Pastoor van Eijsstraat Ulestraten

Nieuwsbericht Vervolg werkzaamheden Pastoor van Eijsstraat Ulestraten

Gepubliceerd op: 14 februari 2022 15:40

werk in uitvoering
Na carnaval gaan we verder met de werkzaamheden in de Pastoor van Eijsstraat in Ulestraten. We maken onderscheid tussen twee verschillende werkzaamheden: het aanpassen van de komingang en het vervangen van de asfaltdeklaag in de Pastoor van Eijsstraat (gedeelte vanaf de komingang tot en met de kruising met Langs de Gewannen).

Aanpassing komingang Pastoor van Eijsstraat

Op donderdag 3 maart (direct na Carnaval) starten we met de werkzaamheden aan de komingang bij de Pastoor van Eijsstraat en de Heufkensveldweg (weg naar Schimmert). Om de werkzaamheden aan de komgrens uit te voeren moet het verkeer een omleidingsroute te volgen. De werkzaamheden nemen tot medio maart en afhankelijk van de weersomstandigheden tot einde maart in beslag. Bewoners van de Pastoor van Eijsstraat kunnen vanuit Ulestraten hun woning per auto bereiken.

Asfalteren kruispunt Langs de Gewannen en Pastoor van Eijsstraat

Vanaf maandag 14 maart wordt gestart met het vervangen van de asfaltdeklaag op de Pastoor van Eijsstraat. Het betreft specifiek het kruispunt Langs de Gewannen tot en met de komgingang aan de Pastoor van Eijsstraat. De weg wordt afgesloten voor alle verkeer vanaf het kruispunt Langs de Gewannen tot en met de komgrens. De werkzaamheden nemen tot medio en afhankelijk van de weersomstandigheden tot einde maart in beslag.

Bewoners van de Pastoor van Eijsstraat kunnen tijdens de asfalteringswerkzaamheden hun woning te voet en met de fiets aan de hand via het trottoir bereiken. We verzoeken bewoners hun auto elders te parkeren. Als u een bijzonder belang heeft, of slecht ter been bent, kunt u ten behoeve van bereikbaarheid contact opnemen met de uitvoerder van BLM.

Grootschalige omleidingsroute

Tijdens de werkzaamheden aan de komgrens en tijdens het asfalteren is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Pastoor van Eijsstraat. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via een grootschalige omleidingsroute. Deze route geven we aan met borden. De kruispunten Dorpsstraat en Pastoor Halmansstraat maken géén deel uit van deze fase en zijn te allen tijde bereikbaar vanuit Ulestraten.

Arriva personenvervoer

De buslijn van Arriva kan tijdens de asfaltvervangingswerkzaamheden niet passeren. De Arriva bus rijdt vanaf maandag 14 maart via de grootschalige omleidingsroute. De bushaltes in Ulestraten zijn, afhankelijk van de duur van de werkzaamheden, tot medio of eind maart uit de route.

Meer projectinformatie

Kijk op onze speciale projectpagina.

Vragen? BLM Wegenbouw staat u graag te woord bij vragen en/of opmerkingen. Neem hiervoor contact op met Christian Reuls: e-mail c.reuls@blmwegenbouw.nl of telefoon 06-83983728.