Gemeente Meerssen | Vanaf week 12/13: Werkzaamheden Enexis Kookstraat Meerssen

Nieuwsbericht Vanaf week 12/13: Werkzaamheden Enexis Kookstraat Meerssen

Gepubliceerd op: 15 maart 2021 13:25

werk in uitvoering
Enexis brengt stroom en gas bij u in huis. Dat doen zij via een ondergronds netwerk van kabels en leidingen. Om storingen te voorkomen, onderhouden zij hun netwerk goed. Daarom werkt Enexis binnenkort in de Kookstraat in Meerssen aan het gasnet.

Wanneer beginnen de werkzaamheden?

Meestal merkt u niets van het onderhoud. Maar deze keer wel. Vanaf week 12/13 gaat Enexis in uw straat aan de slag. Dit betekent dat zij het asfalt weghalen en gaan graven. Dit is nodig om de werkzaamheden aan de leidingen te kunnen verrichten. Aannemersbedrijf M. Hurkmans en Zonen BV voert dit onderhoud uit voor Enexis. In week 20 is het werk waarschijnlijk klaar.

Wat betekent dit voor u?

Het kan zijn dat uw pand soms wat moeilijk bereikbaar is. We maken de sleuven 's avonds en in het weekend zoveel mogelijk dicht, vanwege de veiligheid. Zo beperken wij ook de overlast voor u. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We doen er alles aan om de duur van de werkzaamheden zo kort mogelijk te houden. Graag uw begrip.

Bewonersbrief

De bewoners in de betreffende straat ontvangen van Enexis nog een aparte brief waarin ook de contactgegevens van de uitvoerder staan vermeld en waar u eventueel vragen kunt stellen over de werkzaamheden.