Gemeente Meerssen | Update werkzaamheden Pletsstraat Bunde

Nieuwsbericht Update werkzaamheden Pletsstraat Bunde

Gepubliceerd op: 02 juni 2020 13:05

werk in uitvoering
De werkzaamheden aan de Pletsstraat vorderen gestaag. BLM is gestart met de werkzaamheden aan fase 2 vanaf de Vliegenstraat tot voorbij de Kalverhof. Met dit bericht informeren wij u over het verloop van de werkzaamheden en enkele praktische zaken.

Volgens planning

De werkzaamheden verlopen volgens planning. In de huidige fase wordt het kruispunt met de Vliegenstraat en Roggeveldstraat opnieuw aangelegd. De stoepen, groenvakken en parkeerplaatsen aan twee zijden van de Pletsstraat worden vervangen.

Slotfase van maandag 15 juni t/m vrijdag 19 juni
De eerder aangekondigde slotfase voor het gehele werk, waarin het asfalt, de rode coating en wegmarkering worden aangebracht, wordt uitgevoerd volgens planning en duurt van 15 t/m 19 juni. Na deze werkzaamheden wordt de Pletsstraat weer opengesteld voor alle verkeer.

Doorgaand verkeer
Voor doorgaand verkeer wordt met bewegwijzering een grootschalige omleidingsroute ingesteld. Deze leidt vanuit Geulle naar Bunde via de brugweg - Weg van Bunde naar Geul – Voulwamesweg – Meersstraat. Het kruispunt Vliegestraat/Pletstraat en Roggeveldstraat/Pletstraat en Kalverhof/Pletstraat en Kalverhof/Burchtstraat volledig zijn afgesloten t/m vrijdag 19 juni.

Contact en informatie

  • Website van de Gemeente Meerssen (www.meerssen.nl);
  • Download de gratis BLM Wegenbouw App in de Appstore voor IPhone of Playstore voor Android;
  • U ontvangt een bewonersbrief bij aanvang van de fase nabij uw woning;
  • E-mail en telefonisch contact.

BLM Wegenbouw staat u graag te woord bij vragen en/of opmerkingen.
Neem hiervoor contact op met Christian Reuls, e-mail: c.reuls@blmwegenbouw.nl of 06-8398 3728