Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Tijdelijke afsluiting Pletsstraat Bunde ivm werkzaamheden

Gepubliceerd op: 11 september 2019 11:45

Werk in uitvoering
Van maandag 16 september t/m donderdag 19 september leggen wij een nieuwe rioolaansluiting aan voor het project Pletsstraat-Sint Agnesplein Bunde (Centrumplan Bunde). Ter hoogte van Pletsstraat 13, 15 en 17 sluiten we het aangelegde riool van de nieuwe parkeerplaats aan op het bestaande riool van de Pletsstraat. Vanwege omstandigheden konden eerder geplande werkzaamheden niet doorgaan.

Tijdelijke afsluiting Pletsstraat

Als gevolg van deze werkzaamheden sluiten we van maandag 16 september t/m donderdag 19 september de Pletstraat tussen de Papenweg en Vliegenstraat af voor doorgaand verkeer.

Omleiding

Om het verkeer in goede banen te leiden, stellen we een omleidingsroute in.

Afvalinzameling

Maandag 16 september kunnen de bewoners de vuilniszakken met restafval gewoon buiten zetten. Wij zorgen ervoor dat de vuilniszakken naar een centraal inzamelingspunt aan het eind van het werkvak worden gebracht.

Medio oktober: nieuw asfalt

Medio oktober brengen we nieuw asfalt aan. Ook dan sluiten we de Pletsstraat tijdelijk af. Bewoners ontvangen hierover tijdig een brief.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl. Omwonenden ontvangen een bewonersbrief.