Nieuwsbericht Onderhoud aan verharding diverse wegen in Geulle en Bunde

Publicatiedatum: 24 mei 2016 17.05 uur

Op maandag 30 mei 2016 start Wegenbouw Brune BV in opdracht van de gemeente Meerssen met het onderhoud van wegen in Geulle en Bunde.

Dit betreft: 

  • Geulle: Heirweg, Westbroek, Vliegveldweg en Hagendoornweg.
  • Bunde: Beukenlaan, Roggeveldstraat, Weerterstraat en Wilgenlaan.

Welke werkzaamheden worden uitgevoerd? 
In eerste instantie wordt de asfaltdeklaag gefreesd en worden putten en kolken waar nodig hersteld cq vervangen. Waar nodig wordt ook het straatwerk hersteld. In de week van 13 juni wordt het nieuwe asfalt aangebracht. Maandag 20 juni 2016 zijn alle werkzaamheden gereed.

A.u.b. niet op straat parkeren
Tijdens de werkzaamheden is uw woning beperkt bereikbaar. Zorgt u er a.u.b. voor dat u uw auto tussen 07.00 uur en 17.00 uur niet op straat parkeert.

Graag uw begrip voor de overlast
Als gevolg van de werkzaamheden zal een bepaalde mate van overlast en een (tijdelijk) verminderde bereikbaarheid onafwendbaar zijn. Wij vragen hiervoor uw begrip. Omdat tegelijkertijd op verschillende locaties wordt gewerkt, zijn er ook dagen dat in uw straat geen werkzaamheden plaatsvinden. 

Volg gedurende de werkzaamheden a.u.b. de aanwijzingen van de medewerkers en/of verkeersregelaars op.
Let op: bovenstaande planning is globaal en mede afhankelijk van de voortgang van het werk en de weersomstandigheden.
 

Informatie
Met specifieke vragen kunt u terecht bij de heer J. Kieboom namens de aannemer (tel. 06-29302223 en de heer R. Godschalk namens de gemeente (tel. 06-13011859). Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043, e-mail: info@meerssen.nl.


Alvast bedankt voor uw medewerking!