Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Aanbrengen markeringen Kuileneindestraat & toegang parkeerplaats 't Bergske

Gepubliceerd op: 13 juli 2018 17:25

werk in uitvoering
Gemeente Meerssen voert op dit moment groot onderhoud uit aan de Kuileneindestraat in Meerssen. De werkzaamheden liggen op schema. Naar verwachting kunnen we de straat op 20 juli weer openstellen voor verkeer. Tot die tijd gelden omleidingsroutes.

Toegang tot parkeerplaats 't Bergske

Op maandag 16 juli en dinsdag 17 juli vinden markeringswerkzaamheden plaats aan de Kuileneindestraat. De rode fietspadcoating wordt aangebracht.

Voor bewoners / omwonenden
Het is belangrijk dat deze dagen geen auto's op de rijweg geparkeerd staan. De weg is maar beperkt toegankelijk. Het is niet mogelijk om uw oprit te verlaten dan wel met de auto uw oprit te bereiken als we met de coating voor uw oprit bezig zijn. Als u met de auto weg moet deze dagen kunt u deze het beste elders parkeren.  De gft-container kunt u buiten zetten.

Bezoekers / parkeerders Parkeerplaats 't Bergske
Op dinsdag 17 juli is het gedeelte bij de uitgang van parkeerplaats ´t Bergske aan de beurt. Verkeersregelaars zorgen er die dag voor dat verkeer van en naar 't Bergske in goede banen wordt geleid. De uitgang aan de Kuileneindestraat is die dag afgesloten. Verkeer mag onder begeleiding van de verkeersregelaars tijdelijk de parkeerplaats verlaten via de uitgang Gasthuisstraat.

Informatie

Omwonenden hebben inmiddels een bewonersbrief ontvangen van de aannemer. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl