Terug
Snelzoeken

EvenementVeiligheidsdag Meerssen

  • Begin: 6 oktober 2018 11:00
  • Einde: 6 oktober 2018 16:00
  • Locatie: Molenveldweg Meerssen
  • Gepubliceerd op: 30-08-2018

Op zaterdag 6 oktober 2018 wordt de Veiligheidsdag in Meerssen georganiseerd. Een dag die in het teken staat van veiligheid. Betrokken partijen, zoals de politie, team handhaving, het Rode Kruis en de brandweer laten zien wat hun werk inhoudt. Kom langs en ervaar alles over veiligheid.

Opsporingshonden in actie zien? Weten wat een buitengewoon opsporingsambtenaar doet? En hoe ziet de Wensambulance er van binnen uit? Tijdens de Veiligheidsdag ervaar je het allemaal. Neem een kijkje achter de schermen bij een aanhouding, zie met eigen ogen hoe een brand wordt geblust en leer alles over de marechaussee.

De Veiligheidsdag is van 11.00-16.00 op het terrein aan de Molenveldweg in Meerssen. Er wordt gezorgd voor een parkeerroute, maar voor fietsers is een bewaakte, gratis stalling ingericht, naast het evenement.

Veiligheid gaat ons allemaal aan. Kom daarom kijken, luisteren én meedoen op de Veiligheidsdag. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt, dus hou onze website en social media in de gaten.