Gemeente Meerssen | Zonnecentrale Ulestraten: doe mee en investeer nu in echte groene energie

Nieuwsbericht Zonnecentrale Ulestraten: doe mee en investeer nu in echte groene energie

Gepubliceerd op: 13 mei 2022 10:25

EMEC: vierde zonnecentrale
Bericht van EMEC

Op de Gymzaal in Ulestraten komt een zonnecentrale van Energiecoöperatie EMEC. EMEC zoekt nog een paar deelnemers die mee willen doen aan dit mooie duurzame project.

Lokaal energie produceren betaald door mensen die eromheen wonen. Meer groene energie zelf produceren vanwege de noodzakelijke ambitieuze klimaatdoelstellingen is en was het uitgangspunt van de missie en visie van energiecoöperatie EMEC, maar er zijn ons de laatste maanden nog een paar zeer steekhoudende argumenten bijgeleverd. De huidige ontwikkelingen op de energiemarkt, de afhankelijkheid van gas en olie uit Rusland, laten zien hoe kwetsbaar we zijn en dat we nu moeten acteren.

Energiecoöperatie EMEC heeft met haar drie werkende zonnecentrales in Meerssen laten zien dat het systeem van samen investeren in een zonnecentrale werkt. Veel mensen in Groot Meerssen doen al mee met deze drie centrales. De vierde centrale - in Bunde - wordt dit jaar gerealiseerd en daarvan is de inschrijving gesloten. Uw kans om mee te doen is er nog door nu in te schrijven voor deelname aan de zonnecentrale Ulestraten.

Samen werken aan een zonnige toekomst kan, investeer met ons in de zonnecentrale Ulestraten.

Voor meer informatie zie www.emec.nu of  stuur een e-mail aan guido.Heijnen@emec.nu.