Gemeente Meerssen | De loten van de Zonnebloem zijn weer te koop

Nieuwsbericht De loten van de Zonnebloem zijn weer te koop

Gepubliceerd op: 26 mei 2021 11:05

Zonnebloemloten
Al meer dan 70 jaar draait het bij de Zonnebloem om mensen. Als u een lichamelijke beperking heeft, bent u misschien vaker alleen dan u zou willen. De vrijwilligers van de Zonnebloem bieden uitkomst. Zij komen langs voor een kop koffie, gaan gezellig samen winkelen of wandelen. Ook worden er gezellige middagen georganiseerd met lokale artiesten en aansluitend
een tombola. In deze corona tijd gaat dat helaas niet.

Attenties

De Zonnebloem heeft hier iets op verzonnen. Ze zorgen voor leuke attenties voor onze gasten en vrijwilligers in de vorm van bijvoorbeeld een doos chocolaatjes, een mooi bloemetje of een puzzelboekje. Ze worden niet vergeten in deze pandemie. Dankzij de loterij van de Zonnebloem kunnen ze van alles organiseren.

Eerste loten

Burgemeester Clermonts-Aretz kocht vandaag de eerste loten van de lokale afdeling Meerssen. "Heel langzaam kan de Zonnebloem haar werk weer oppakken. Daar is natuurlijk geld voor nodig. Het kopen van loten helpt de landelijke en de lokale afdeling van de Zonnebloem. Juist dat beetje extra aandacht die alle 'Zonnebloemers' geven zijn lichtpuntjes voor velen. Lichtpuntjes die zo gemist worden in Coronatijd."