Nieuwsbericht Zit uw kind op de basisschool? En wilt u het beste voor uw kind?

Publicatiedatum: 03 januari 2018 11.10 uur

Jogg drinkwater
Binnen de gemeente Meerssen zijn wij sinds 2016 aan de slag met Jongeren op Gezond Gewicht. JOGG is een beweging waarbij de hele gemeenschap zich inzet om gezond eten, gezond drinken en bewegen voor jongeren gemakkelijk en leuk te maken.

Fitte kinderen zitten lekkerder in hun vel. Ze vinden het leuker op school en halen betere resultaten. De gemeente en de school van uw kind dragen graag hun steentje bij. Daarvoor hebben wij wel uw medewerking nodig.

Voor de zomervakantie hebben wij een vragenlijst uitgezet. Hiermee willen wij een zo goed mogelijk beeld krijgen van de leefstijl van de basischoolkinderen in de gemeente Meerssen. De vragenlijst gaat over het gedrag, de gezondheid en de leefomgeving van uw kind.

Heeft de vragenlijst nog niet ingevuld?

Invullen is mogelijk tot en met 12 januari 2018. Met uw antwoorden gaat JOGG-Regisseur Kim Adriaens (Trajekt) aan de slag met nieuwe activiteiten en methodes. Daarbij wil zij zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van de kinderen en hun ouders of verzorgers.

Heeft u meerdere kinderen op de basisschool?

Vul dan voor elk kind een aparte vragenlijst in. Klik daarvoor nog een keer op de link naar de vragenlijst. Alle resultaten worden vertrouwelijk en anoniem behandeld.

Klik op deze link voor het invullen van de vragenlijst

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!