Gemeente Meerssen | Zaterdag 17 december: Keersjmès in Meersje

Nieuwsbericht Zaterdag 17 december: Keersjmès in Meersje

Gepubliceerd op: 09 december 2022 08:50

Keersjmes in Meersje
Op zaterdag 17 december organiseren Bibliotheek Meerssen, Ontmoetingspunt De Ketel, lokale omroep Meer Vandaag én de ondernemersvereniging Sfeervol Meerssen het kerst-evenement Keersjmès in Meersje. Meerssen-centrum wordt omgetoverd tot een nostalgisch kerstdorpje. Van 10.30-17.30 uur kunt u in en rond het centrum van Meerssen genieten van koren, artiesten en verhalenvertellers afkomstig uit o.a. alle kernen van Meerssen. Daarnaast zijn er kindervoorstellingen én een mini kerstmarkt. 

Het volledige programma van Keersjmès in Meersje vindt u op www.shoppingmeerssen.nl.

Inzamelingsactie voor de Ruggesteun

Het kerstevenement staat in het teken van de grootste inzamelingsactie van Groot-Meerssen voor Stichting Ruggesteun. Het doel is deze middag zoveel mogelijk (o.a. houdbare levensmiddelen) in te zamelen voor Meerssenaren met een kleine beurs. Speciaal hiervoor is er een live-uitzending op radio en tv vanaf de Markt in Meerssen met diverse gasten en artiesten. 

Wilt u de actie steunen? U kunt op zaterdag 17 december van 12.00-17.00 uur voedselpakketten brengen op de Markt in Meerssen. Geen tijd om langs te komen? U kunt ook online doneren via www.ruggesteunmeerssen.nl/inzamelingsactie/.

Komt u ook? Want iedere Meerssenaar verdient toch een mooie kerst!