Nieuwsbericht Zaterdag 10 juni is het zover! Samen-Doen Vrijwilligersdag Gemeente Meerssen

Publicatiedatum: 09 juni 2017 10.05 uur

Morgen zaterdag 10 juni is het zover! De Samen-Doen Vrijwilligersdag Meerssen! Op een bijzondere locatie bieden we de ca. 150 deelnemers een inspirerend programma met volop gelegenheid om elkaar beter te leren kennen, raakvlakken te ontdekken en ervaringen uit te wisselen. Heeft u zich niet aangemeld? U bent van harte welkom om deze dag met ons te beleven.

Vrijwilligersdag

Gevarieerd programma met voor elk wat wils

Onder de bezielende leiding van de dagvoorzitter gebruiken we het eerste kwartiertje om het dagprogramma uit te leggen. Vervolgens neemt u deel aan een boeiend programma om elkaar beter te leren kennen en een heleboel informatie en inspiratie op te doen bij de informatiestands, workshops en speeddates. Van tips en tricks voor de organisatie van een evenement, tot het ontwikkelen van vaardigheden om je vereniging / vrijwilligersorganisatie te laten bloeien. Het is een gevarieerd programma met voor elk wat wils. Natuurlijk zorgen we ook voor de inwendige mens.

Programma:
11.30 uur - deuren open voor de gasten
12.00 uur - welkom door burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz en wethouder Sociaal Domein Berry van Rijswijk
12.15 uur - inspirerend verhaal van Joost van Alkemade (NOV)
12.30-16.00 uur - infomarkt en speeddates
14.00-16.00 uur - workshops
16.00-18.00 uur - uitreiking vrijwilligersprijzen, barbecue/ borrel en loterij
18.00 uur - slot

Leuke verrassing

Dankzij vele lokale ondernemers maken alle bezoekers van de Samen-Doen! Vrijwilligersdag Meerssen kans op een leuke verrassing!

Niet parkeren op de Markt

Op deze dag is er ook wat te doen (tussenstop wielertoertocht Limburgs Mooiste) op de Markt van Meerssen. Parkeren op de Markt is niet mogelijk. Kom dus bij voorkeur te voet of met de fiets.

Kom ook een kijkje nemen op zaterdag 10 juni  van 11.30-18.00 uur op het binnenplein van de Proosdijhoeve, Bestuurscentrum Meerssen!

De Samen-Doen! Vrijwilligersdag Meerssen is een initiatief van de gemeente Meerssen in samenwerking met verenigingen/vrijwilligersorganisaties. Rabobank Maastricht en omstreken sponsort de vrijwilligersprijzen.