Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Word vrijwilliger bij Leergeld Maastricht & Heuvelland

Gepubliceerd op: 14 augustus 2019 10:15

Leergeld
Leergeld Maastricht & Heuvelland wil dat alle kinderen mee kunnen doen aan het leven in de maatschappij en op school. Zij ondersteunen ouders/verzorgers met een inkomen van maximaal 110% van de bijstandsnorm bij aanvragen voor sport, cultuur, onderwijs en welzijn. Leergeld heeft zelf middelen beschikbaar voor onderwijs en welzijn. Aanvragen voor sport en cultuur worden door hen behandeld en dan doorgestuurd naar het Jeugd Fonds Sport en Cultuur. Zij betalen de rekening van de sportclub of culturele activiteit. Leergeld Maastricht & Heuvelland werkt samen met nog meer organisaties. Daar horen ouders bij het huisbezoek meer over.

Vrijwilliger Administratieve taken

Leergeld is een vrijwilligersorganisatie die op alle vlakken heel goed versterking kan gebruiken en heeft op dit moment een aantal vacatures. Ze zoeken met name vrijwilligers die administratieve taken op zich kunnen nemen. Om dat werk goed te kunnen doen is het belangrijk dat u goede computervaardigheden heeft, accuraat bent en goed met anderen kunt samenwerken.

Vrijwilliger Intermediair

Hiernaast zoeken we mensen met mensenkennis die kunnen optreden als intermediair. Deze intermediairs dragen zorg voor de vele huisbezoeken die Leergeld jaarlijks aflegt, inclusief de rapportage daarvan. Voor deze mooie en verantwoordelijke taak zijn goede communicatieve eigenschappen van groot belang.

Meer informatie

Ook al heeft u maar een paar uur per week ter beschikking, de kans is groot dat u Leergeld goed kunt helpen. Neem gerust contact op met hun kantoor voor nadere informatie via info@maastrichtenheuvelland.leergeld.nl