Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Word uitgever en hoofdredacteur van dé kinderkrant van Meerssen

Gepubliceerd op: 29 oktober 2018 09:00

KinderkrantHoofdredacteur Suzanne Huig en oprichter Angelique van Tilburg leiden samen de Rotterdamse kinderkrant Jong010. Deze gratis lokale krant voor alle kinderen van 7 tot en met 12 jaar in Rotterdam bestaat sinds 2010 en wordt elke maand via alle basisscholen, scholen voor speciaal onderwijs en openbare gelegenheden verspreid. Naar aanleiding van het succes van Jong010 hebben ze het Denk Jong jaarprogramma 'Je eigen kinderkrant' ontwikkeld.

Aan de hand van 10 modules die ze verspreid over een jaar behandelen, begeleiden ze ondernemende en maatschappelijk betrokken personen naar het uitgeven van hun eigen lokale kinderkrant in hun gemeente of regio. Aan het jaarprogramma 'Je eigen kinderkrant' 2018 nemen de regio's Alkmaar, Roosendaal en Haarlem deel. In januari 2019 start de tweede lichting: het jaarprogramma 'Je eigen kinderkrant' 2019.

Ligt jouw hart bij de doelgroep kinderen, droom je ervan om je eigen medium uit te brengen in (regio) Meerssen, ben je bereid om een investering in je toekomst te doen én ben je klaar voor een volgende stap? Kijk voor meer informatie op http://denkjong.nl/jaarprogramma-je-eigen-kinderkrant/

Informatie

Voor vragen en informatie kun je ook terecht bij Angelique van Tilburg, angelique@denkjong.nl

Het jaarprogramma 'Je eigen kinderkrant' is een initiatief van Suzanne Huig en Angelique van Tilburg van Denk Jong.