Gemeente Meerssen | Woensdag 13 oktober: Themabijeenkomst gemeenteraden over 'Zicht op thuis' en 'Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg'

Nieuwsbericht Woensdag 13 oktober: Themabijeenkomst gemeenteraden over 'Zicht op thuis' en 'Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg'

Gepubliceerd op: 05 oktober 2021 08:40

Raad
Op woensdag 13 oktober 2021 vindt een themabijeenkomst plaats voor de gemeenteraden en adviesraden Sociaal Domein van Meerssen en Valkenburg aan de Geul. De bijeenkomst gaat over 'Zicht op Thuis' en de 'Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg'. De themabijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. U kunt de themabijeenkomst volgen via de livestream op www.meerssen.nl.

Link naar de livestream (deze wordt even voor 19.30 u actief)

Tijdens de bijeenkomst worden de gemeenteraad van Meerssen en Valkenburg aan de Geul en de adviesraden sociaal domein geïnformeerd over het plan 'Zicht op Thuis' en de volgende stappen van de uitvoering hiervan. Daarnaast worden beide raden tijdens de themabijeenkomst geïnformeerd over de uitvoering van de Wet verplichte geestelijke gezondheidszorg en dan specifiek over het onderdeel 'zorgmeldingen'.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), tel. 14 043. E-mail: info@meerssen.nl.