Gemeente Meerssen | Wethouder toerisme Remco Vertommen bezoekt Camping 't Geuldal Meerssen

Nieuwsbericht Wethouder toerisme Remco Vertommen bezoekt Camping 't Geuldal Meerssen

Gepubliceerd op: 25 juni 2020 14:50

Camping 't Geuldal
Op 11 juni bracht wethouder Toerisme Remco Vertommen een bezoek aan camping 't Geuldal. Maike en Raymond Vaessen - ondernemers en eigenaren van de camping - hadden de wethouder uitgenodigd een kijkje te komen nemen op hun camping. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving en omringd door het riviertje de Geul, timmeren de uitbaters hard aan de weg om de camping verder uit te breiden en nóg aantrekkelijker te maken voor een breed publiek. Een plek waar het heerlijk toeven is voor wandelaars, fietsers en gezinnen met kinderen. Naast mooie staanplaatsen voor caravans, campers en tenten beschikt de camping over aantal avontuurlijke safaritenten voorzien van alle luxe.

De bouw van een restaurant bij de ingang van de camping is vorig jaar gerealiseerd. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met streekproducten. Door het toevoegen van typisch Limburgse elementen zoals mergel past het restaurant in de natuurlijke omgeving van de camping.

Corona

Het Coronavirus heeft veel impact gehad op de ondernemers. "We hadden ons een hele andere start van het seizoen voorgesteld. De maatregelen die genomen moesten worden hebben veel annuleringen tot gevolg gehad. We hebben ons restaurant open kunnen houden door het aanbieden van o.a. afhaalmaaltijden. Daar is goed op gereageerd door onze gasten en bezoekers. Met het weer in gebruik mogen nemen van de sanitaire voorzieningen gaan we de goede richting op, vanaf half juli tot half augustus is de camping volgeboekt" aldus Maike Vaessen.

Toekomstplannen

Wethouder Remco Vertommen: "De gemeente Meerssen timmert aan de weg als het gaat om meer bezoekers naar Meerssen te trekken. We zijn bezig met een Green Destinations nominatie en in het najaar wordt een Wijnroute gepresenteerd. We verwachten dat dit een positief effect zal hebben op de bezetting van onze toeristische verblijfsaccommodaties en de toekomst van onze ondernemers. We verwachten dat dit een positief effect zal hebben op de bezetting van onze toeristische verblijfsaccommodaties en de inkomsten van onze ondernemers."

Na afloop van het gesprek volgt een rondleiding op de camping.

Meer informatie

Voor meer info Camping 't Geuldal zie: www.camping-geuldal.nl