Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Wethouder toerisme Luc Volders bezoekt Camping 't Geuldal Meerssen

Gepubliceerd op: 05 juli 2018 09:40

Op 28 juni bracht wethouder Toerisme Luc Volders een bezoek aan  camping  't Geuldal. Maike en Raymond Vaessen - ondernemers en eigenaren van de camping - hadden de wethouder uitgenodigd een kijkje te komen nemen op hun camping.  Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving en omringd door het riviertje de Geul, timmeren de uitbaters hard aan de weg om de camping verder uit te breiden en nóg  aantrekkelijker te maken voor een breed publiek. Een plek waar het heerlijk toeven is voor wandelaars, fietsers en gezinnen met kinderen.  Naast mooie staanplaatsen voor caravans, campers en tenten is de camping recentelijk uitgebreid met een aantal avontuurlijke safaritenten voorzien van alle luxe.

Camping 't Geuldal - bezoek wethouder Volders

Naast het uitbreiden van standplaatsen zijn Maike en Raymond ook gestart met de bouw van een restaurant en natuurspeelplaats op het campingterrein. De contouren van het restaurant zijn al zichtbaar. Maaike Vaessen: "In het restaurant zullen we zoveel mogelijk streekproducten presenteren. Daarnaast voorzien we de inrichting van typisch Limburgse elementen zoals mergel. Wij zijn trots op ons bedrijf en de streek waarin het ligt, dat stralen we ook graag uit!"

Natuurspeelplaats

Ook het plan voor een natuurspeelplaats op de camping neemt  vaste vormen aan. In samenwerking met IVN creëren de ondernemers een plek waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en experimenteren om zo op een speelse manier in aanraking komen met de natuur.  De natuurspeelplaats is niet alleen bedoeld voor de campinggasten. Iedereen is welkom! Wethouder Luc Volders: "Een prima initiatief en een aanwinst voor Meerssen!"

Buitengebied Geul en Maas

Als camping in het Buitengebied Geul en Maas vormt deze plek een mooie uitvalsbasis voor Valkenburg en Maastricht. Dankzij haar betrokkenheid bij het samenwerkingsverband van het Buitengoed Geul en Maas erkent Maike Vaessen de meerwaarde van het samenwerken van de ondernemers binnen het buitengoed. "Het gebied in al zijn facetten op de kaart zetten, onze gasten zo breed mogelijk over het gebied informeren, dat is wat wij graag doen," aldus Maike Vaessen.

Informatie

Voor meer info camping 't Geuldal zie: www.camping-geuldal.nl