Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Wethouder toerisme Luc Volders bezoekt Bed & Breakfast 't Brommels Höfke

Gepubliceerd op: 25 juli 2018 16:40

B&B
Op 23 juli bracht wethouder Toerisme Luc Volders een bezoek aan de nieuwe Bed & Breakfast 't Brommels Höfke in Brommelen. Eigenaren de heer en mevrouw Huijnen hebben het pand achter hun woonhuis omgetoverd tot een volwaardig B&B. "We hebben hard gewerkt om het letterlijk en figuurlijk van de grond te krijgen. Het ging niet altijd van een leien dakje, maar we zijn super trots op het resultaat", aldus de enthousiaste eigenaren.

Goede uitvalsbasis

Omringd door de prachtige natuur van Geulle en in directe nabijheid van Rivierpark Maasvallei biedt de B&B een goede uitvalsbasis voor een actief en afwisselend wandel- en fietsverblijf in het Heuvelland. Binnenkort gaat de B&B van start. Mevrouw Huijnen: "We hebben goede vrienden uitgenodigd  voor een verblijf nog voordat officieel geboekt kan worden. Kijken hoe dat gaat." De website is bijna klaar en gaat binnenkort online.

Complimenten

De B&B beschikt over vier kamers met elk een eigen thema waaronder het thema Water en Kastelen. Verder is het voorzien van alle gemakken waaronder voldoende parkeergelegenheid om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Na een rondleiding door de B&B complimenteert Luc Volders de eigenaren: "Een prachtige aanwinst voor de gemeente. Bezoekers wordt hier een topaccommodatie geboden." Het volgende project is het aanleggen voor de tuin, zodat gasten buiten kunnen vertoeven. "Er is nog werk aan de winkel. We willen dat het onze gasten aan niets ontbreekt", aldus de eigenaren.

Voor meer info zie facebookpagina:

https://www.facebook.com/B-B-t-Brommels-H%C3%B6fke-166673993996355/