Nieuwsbericht Werkzaamheden T-splitsing Nieuwe Vliekerweg- Vliegveldweg

Publicatiedatum: 17 mei 2018 15.00 uur

Werk aan de weg
Tussen Sittard en Maastricht wordt een snelle fietsroute aangelegd. Dura Vermeer voert het werk uit in de gemeenten Meerssen en Beek. Op maandag 14 mei zijn de werkzaamheden gestart op de T-splitsing Vliegveldweg-Nieuwe Vliekerweg. Het betreft voornamelijk asfalteringswerkzaamheden en het vernieuwen van bebording en wegmarkeringen. De werkzaamheden op de T-splitsing duren naar verwachting tot medio juni.

Verkeersmaatregelen

Van maandag 14 mei tot medio juni is er geen doorgaand gemotoriseerd verkeer mogelijk tussen de Vliegveldweg en de Nieuwe Vliekerweg. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Europalaan en A2. Tijdens de werkzaamheden blijft  de weg wel berijdbaar voor hulpdiensten.  Voor fietsers komt er een tijdelijke voorziening, waardoor ze de T-splitsing tijdens deze werkzaamheden wel kunnen gebruiken.

Van maandag 28 mei tot  en met vrijdag 1 juni wordt de Vliegveldweg voor asfalteringswerkzaamheden volledig afgesloten. Er is dan geen verkeer mogelijk tussen de Nieuwe Vliekerweg en de Vliegveldweg. Er komt dan ook een omleiding voor fietsers. Meer informatie volgt .

Heeft u vragen?

Klant Contact Centrum
Telefoon 14 043
E-mail: info@meerssen.nl