Nieuwsbericht Werkzaamheden ProRail Station Bunde

Publicatiedatum: 21 oktober 2015 11.05 uur

Vanaf vrijdag 23 oktober werkt ProRail in Bunde aan het spoor. De hoogte van de perrons op station Bunde wordt aangepast. De perrons komen op gelijke hoogte met de vloer van de treinen. Dat maakt instappen makkelijker, ook voor mensen die minder goed ter been zijn. De werkzaamheden kunnen tijdelijk geluidshinder geven. Ook kunt u last hebben van de bouwverlichting. Hiervoor vraagt ProRail uw begrip.

  • Waar? Station Bunde
  • Wanneer? Van 23 oktober (23.00 uur) tot en met 29 oktober (05.00 uur), continue werkzaamheden
  • Wat? Werkzaamheden aan de perrons

Opslag van materiaal

Tijdens de werkzaamheden slaat ProRail bouwmaterialen op in een depot bij het spoor, ter hoogte van de parkeerplaats aan de Spoorstraat. Na afloop van de werkzaamheden brengen ze het terrein weer terug in de oude staat.

Waarom werkt ProRail 's nachts?

ProRail werkt vaak 's nachts of in het weekend, omdat er dan minder of geen treinen rijden. Zij begrijpen echter dat dit voor u vervelend kan zijn. Daarom proberen de medewerkers van ProRail zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk.

Gevolgen voor het treinverkeer

Tijdens de werkzaamheden rijden er minder of geen treinen. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of telefonisch 0900 - 9292 (€0,70 per minuut). Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ProRail via www.prorail.nl/contact. Of bel 0800 - 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.