Terug
Snelzoeken

Nieuwsbericht Werkzaamheden Meerssen-centrum: Onderhoud en verlegging overkluizing Watervalderbeek

Gepubliceerd op: 04 oktober 2019 15:30

Luchtfoto
Achter de panden aan de Stationstraat 1 t/m 17 (oneven) in Meerssen loopt ondergronds de Watervalderbeek. De overkluisde beek voert regenwater af naar de Geul. Bij een recente inspectie heeft de gemeente geconstateerd, dat de overkluizing in slechte staat verkeert. Op korte termijn is renovatie van de overkluizing nodig en een gedeeltelijke verlegging van het ondergrondse beekverloop via de Stationstraat.

Om de werkzaamheden vóór het seizoen van (mogelijk) extreme neerslag te kunnen afronden, starten de werkzaamheden komende week. De werkzaamheden hebben langere tijd (t/m maart 2020) gevolgen voor bewoners, ondernemers en bezoekers (o.a. winkelend publiek) in Meerssen-Centrum.

Projectpagina

Direct aanwonenden, overige bewoners en ondernemers zijn over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen geïnformeerd. Op deze website vindt u nu een projectpagina met informatie over de werkzaamheden van dit project, veelgestelde vragen & antwoorden en waar u terecht kunt met vragen. U vindt de projectpagina bij de menu-optie Projecten -> Overkluizing Watervalderbeek. Of via de button op de beginpagina.

Ga naar de projectpagina

Als u zich (gratis) abonneert op onze wekelijkse e-nieuwsbrief krijgt u gemeentelijk nieuws automatisch in uw mailbox. Aanmelden? Klik hier