Nieuwsbericht Werkzaamheden in de Pletsstraat Bunde

Gepubliceerd op: 03 april 2020 12:20

werk in uitvoering
Op maandag 6 april starten de nutsbedrijven met het verleggen van kabels en leidingen aan de Pletsstraat in Bunde. De verleggingen zijn nodig in verband met de geplande wegwerkzaamheden aan de Pletsstraat. Voor de werkzaamheden wordt een halve rijbaan afgezet. Het passeren van de verlegginswerkzaamheden blijft mogelijk over één weghelft.

Kappen bomen, verwijderen haag en tijdelijk verwijderen kruisbeeld

In verband met een gewijzigde ligging van het kruispunt Pletsstraat-Vliegenstraat-Roggeveldstraat moeten we een aantal bomen kappen en een haag verwijderen. Het verwijderen van de haag vond plaats op 2 en 3 april. Het verwijderen van de bomen vindt plaats op 6 april.

Het kruisbeeld tussen de Pasweg en Roggeveldstraat wordt tijdelijk uitgenomen en opgeslagen. Na afronding van de werkzaamheden aan de Pletsstraat plaatsen we het kruisbeeld weer terug.

Werkzaamheden Pletsstraat

Op dinsdag 14 april start BLM Wegenbouw met de wegwerkzaamheden aan de Pletsstraat in Bunde. Voor doorgaand verkeer wordt met bewegwijzering een grootschalige omleidingsroute ingesteld. Deze leidt vanuit Geulle naar Bunde oa. via de Brugweg - Weg van Bunde naar Geul – Voulwamesweg – Meersstraat en vice versa.

Voor meer informatie:

  • Volg het nieuws op deze website. 
  • Download de gratis BLM Wegenbouw App in de Appstore voor IPhone of Playstore voor Android.
  • Onze omgevingsmanager Christian Reuls staat u ook persoonlijk te woord:
    Telefoon: 06-83983728 - Email: c.reuls@blmwegenbouw.nl