Nieuwsbericht Werkzaamheden Enexis en WML in Meerssen-West

Publicatiedatum: 15 januari 2018 15.00 uur

werk in uitvoering
Enexis en WML gaan in 2018 kabels en leidingen vervangen in Meerssen-West. De werkzaamheden starten eind januari en vinden verspreid over 2018 plaats in de Vliegveldweg, Burgemeester Murisstraat, Pastoor P. Stevensstraat, Pastoor A. van Coelmontstraat, Pastoor A. Somyasingel en Bunderstraat.

Start werkzaamheden

De exacte startdatum is afhankelijk van de weersomstandigheden. De uitvoering vindt plaats in twee ploegen. De aannemer start in de Vliegveldweg en Pastoor P. Stevensstraat/Pastoor A. van Coelmontstraat.

Bereikbaarheid en wegafsluitingen

Tijdens de werkzaamheden blijven de straten zoveel mogelijk bereikbaar. Bij een aantal smalle straten is dit helaas overdag niet altijd mogelijk. Bewoners van straten waar werkzaamheden plaatsvinden, worden tijdig door de aannemer geïnformeerd. Als in verband met werkzaamheden wegafsluitingen noodzakelijk zijn, wordt tijdelijk een omleidingsroute ingesteld.

Informatie

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het gemeentelijke Klant Contact Centrum (KCC), telefoon 14 043. E-mail: info@meerssen.nl. Op de website van WML vindt u meer informatie over de werkzaamheden van WML: www.wml.nl/projecten/sanering