Nieuwsbericht Werksessie MOS over fondsenwerving voor duurzame doelen

Publicatiedatum: 07 april 2016 10.35 uur

Duurzaamheid
MOS organiseert op donderdag 21 april 2016 een werksessie over fondsenwerving voor kleinschalige ontwikkelingsprojecten en andere duurzame doelen. Doel van de avond is ervaringen en ideeën uitwisselen, inspiratie opdoen, en plannen smeden om - nog beter - fondsen te werven.

Locatie: Ontmoet Anna, Stationsplein 1, Meerssen
Datum en tijd: donderdag 21 april 2016 van 19.30-21.30 uur.

Waarom?

Veel mensen zetten zich in voor verbetering van leefomstandigheden van mensen die het minder goed getroffen hebben. Vaak gebeurt dit via ondersteuning van kleine projecten in ontwikkelingslanden. Financiële hulp is daarvan een belangrijk – zij het niet het enige - onderdeel. Dat betekent: aan de slag om fondsen te werven. Hoe doe je dat? Welke boodschap zend je uit? Wat werkt? Wat is er in de toekomst nodig? Welke zaken kunnen beter samen dan apart worden opgepakt? Is crowdfunding een optie? En is een Meerssens platform daarvoor een goed idee?

Voor wie?

Dit idee is ontstaan vanuit de behoefte van organisaties die bezig zijn met projecten in ontwikkelingslanden. Maar ook andere Meerssense particuliere initiatieven gericht op duurzaamheid zijn van harte welkom. Uiteindelijk gaat het om duurzaam werken aan één wereld waarin de onderlinge afhankelijkheid groter is dan ooit tevoren.

Door wie?

De bijeenkomst heeft een interactief karakter; met inleiding en ondersteuning door MOS kunnen we veel van elkaar leren en samen plannen smeden. We danken Stichting Duurzaam Meerssen voor het mogelijk maken van deze werksessie.

Wat nu?

Laat even weten of u komt en met hoeveel personen.
We zien uw aanmelding graag tegemoet vóór 14 april via: MOSsecretariaat@gmail.com.

En dan: graag tot ziens!

MOS