Gemeente Meerssen | Wereldspellenmiddag in Speeltuin Sint Joseph op zondag 4 september 2022

Nieuwsbericht Wereldspellenmiddag in Speeltuin Sint Joseph op zondag 4 september 2022

Gepubliceerd op: 02 september 2022 15:25

MOS Wereldspellenmiddag 31-8
Op zondag 4 september van 14.00-16.30 uur vindt de derde editie plaats van de Wereldspellenmiddag in Speeltuin Sint Joseph, Bunderstraat 188 in Meerssen. Voor iedereen die van een spelletje houdt,: van 0 tot 80 (en ouder)! Arm of rijk, ver weg of dichtbij. Spelen gebeurt in de hele wereld. Kom ook en neem je vrienden en familie mee - en kom vooral op tijd!

Programma 

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz opent de spellenmiddag om 14.00 uur. Er zijn op deze middag allerlei spelletjes te doen uit de hele wereld. Daaromheen is er een heerlijk 'werelds sausje' van muziek, hapjes en drankjes. Kinderen die dat leuk vinden, kunnen worden geschminkt. Om ongeveer 15.00 uur is er een dansworkshop door dansschool Reality uit Maastricht. Hieraan kunnen alle kinderen meedoen. 

Toegang speeltuin is die middag gratis

Een vrijwillige bijdrage wordt bestemd voor de deelnemende goede doelen.

Ontwikkelingssamenwerking

De middag wordt georganiseerd door Meerssen en OntwikkelingsSamenwerking (MOS) samen met Stichting Duurzaam Meerssen, Speeltuin Sint Joseph en de Ruggesteun. MOS bundelt verschillende particuliere initiatieven voor ontwikkelingssamenwerking in Meerssen: Abantwane Belanga, Enfid, Faunawatch, Friends of Coloma school, Hulp aan Vluchtelingen Calais, LOAF, Kinderen van Papoea, Philipa, Stichting Werkgroep Limburg Nicaragua, Umbrella of Hope, Young Africa Namibia.

Meer informatie

MOSsecretariaat@gmail.com of kijk op Facebook.