Nieuwsbericht Week van het Geld: meld u aan voor gratis workshop 'Omgaan met geld'

Publicatiedatum: 20 februari 2018 12.15 uur

Week van het geld - logo
Van 12 t/m 16 maart 2018 is weer de Week van het geld. In deze week worden allerlei activiteiten georganiseerd om mensen beter te leren omgaan met geld. Financiële professionals en ervaringsdeskundigen verzorgen gratis workshops door het hele land.

Omgaan met geld

Wellicht heeft u geldproblemen of schulden. Of vindt u het gewoon lastig met geld om te gaan. Kunt u rekeningen niet meer betalen? Durft u de post niet meer open te maken? Wij helpen u graag! Ook als u geen geldproblemen heeft, kunnen wij u tips geven om bijvoorbeeld te bezuinigen op uw dagelijkse uitgaven.

Uitnodiging gratis workshop

Wij nodigen u graag uit voor de gratis workshop 'Omgaan met geld' in ontmoetingspunt De Ketel, Past. Dominicus Hexstraat 70 in Meerssen. De workshops vinden plaats op:

  • dinsdag 13 maart van 09.00-12.00 uur
  • dinsdag 13 maart van 13.00-16.00 uur
  • donderdag 15 maart van 09.00-12.00 uur
  • donderdag 15 maart van 13.00-16.00 uur

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan een van de wokshops? Meld u dan even aan via telefoon 14 043. Of e-mail: info@meerssen.nl. Vermeld bij uw aanmelding svp uw naam, telefoonnummer, e-mailadres en de datum & tijd van de workshop die uw voorkeur heeft.

Wilt u uw kinderen meenemen? Dat kan! Wij zorgen voor gratis kinderopvang. Vermeld dan bij uw aanmelding ook het aantal kinderen en hun leeftijd.

Heeft u vragen?

Stel ze gerust! Neem even contact op met het gemeentelijke Klant Contact Centrum, telefoon 14 043 en vraag naar Roy Van Laar van de afdeling Samenleving. U kunt ook een e-mail sturen aan info@meerssen.nl

Even voorstellen ...

Tijdens de workshops zijn mensen aanwezig om hun verhaal met u te delen. Zij stellen zich hier alvast even aan u voor:

Week van het Geld - Lieke Doverman
Beste lezers,

Mijn naam is Lieke Doverman en ik werk bij Kredietbank Limburg. Rondkomen met een laag inkomen is niet altijd even makkelijk. Samen met u wil ik graag werken aan duurzame oplossingen om financiële problemen te voorkomen. Nu en in de toekomst. Eén van de middelen om uw financiële situatie weer in orde te maken is de cursus 'Rondkomen met Inkomen'. Tijdens de Week van het Geld verzorg ik daarom een gratis workshop. Onderwerpen die aan de orde komen zijn het bijhouden van een kasboek en het maken van een begroting. Ik geef allerlei tips, u kunt vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Dag allemaal,

Week van het Geld - Sylvia Vrancken
Mijn naam is Sylvia Vranken en in 2009 heb ik BeneFits opgericht, waarmee ik met veel plezier en toewijding mensen een financieel steuntje in de rug geef. Als inwoner van de gemeente Meerssen kunt u de BeneFits Servicepas aanvragen. Hiermee krijgt u korting op handige producten en diensten van 250 winkels en organisaties in Limburg. Heeft u een inkomen tot 120% van het minimum-inkomen? Dan ontvangt u de Servicepas gratis (normaal € 20,50 per jaar).Tijdens de workshop ga ik graag met u in gesprek over de wijze waarop Benefits u in het dagelijkse leven nét dat extra steuntje in de rug kan geven. Hopelijk tot dan!

Lieve mensen,

Week van het Geld - Nicole RamakersIk ben Nicole Ramakers, moeder van vier kinderen en ik heb flinke geldproblemen gehad. Met hulp van Kredietbank Limburg ben ik uit de financiële problemen gekomen.Tijdens de workshop vertel ik waarom het belangrijk is om je trots opzij te zetten en aan de bel te trekken. Ik heb nu een leuke baan als coördinator van Ontmoetingspunt De Ketel. Dus kom naar De Ketel, laat je informeren en grijp je kans. Net als ik.