Gemeente Meerssen | Wat is volgens jou het mooiste plekje in de gemeente Meerssen?

Nieuwsbericht Wat is volgens jou het mooiste plekje in de gemeente Meerssen?

Gepubliceerd op: 15 juli 2020 14:10

Meerssen in de schijnwerpersMeerssen promotie zomer 2020 - 1

Waarschijnlijk gaan deze zomer veel mensen in eigen land op vakantie. Daarom deelt de Gemeente Meerssen de komende tijd foto's op Instagram en Facebook. Foto's van mooie, verrassende en gezellige plekjes in Meerssen, Bunde, Geulle, Rothem en Ulestraten. We willen zo vakantiegangers inspireren om een bezoek te brengen aan sfeervol Meerssen. De gemeente die ideaal ligt tussen de toeristische trekpleisters Valkenburg, Maastricht en aan de rand van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Wat wil je nog meer?!

Iedereen kan meedoen

"Het mooie is dat tegenwoordig bijna iedereen een telefoon met camera bij zich heeft als hij of zij op pad gaat", stelt Remco Vertommen, wethouder Toerisme en Economische Zaken. "Daarom roep ik iedereen op om mee te doen. Laten we de opvallende en gezellige plekjes in onze gemeente in beeld brengen. Zo maken we reclame voor al het moois waar we in de gemeente Meerssen van genieten." Aan het einde van de zomer ontvangen de 3 origineelste inzendingen ook nog eens een mooie prijs! Deze wordt gesponsord door ondernemersvereniging Meerssen (OVSM), die het ook heel belangrijk vindt om (een bezoek aan) de gemeente te promoten. De eerste prijs is ter waarde van € 200,-, de tweede ter waarde van € 100,- en de derde ter waarde van € 50,-! Iedereen kan meedoen. Inwoners, ondernemers, bezoekers en toeristen. Zet de hashtag #ansichtMeerssen bij je foto's als je kans wilt maken op deze prijzen en zorg dat je een openbare account hebt (anders ziet de jury jouw bijdrage niet ;-). Wethouder Vertommen: "We zijn benieuwd naar de resultaten!"

Hoe doe ik mee?

Maak een foto of een leuke collage van verschillende foto's. Plaats hem op Facebook of Instagram en vermeld daarbij een aantal hashtags. Hoe meer hashtags, hoe groter de kans dat jouw collage op social media wordt gezien!. Bijvoorbeeld: #visitMeerssen (#visitBunde "visitGeulle #visitRothem #visitUlestraten), #Meerssen #urlaubumdieecke, #holidayaroundthecorner, #visitZuidLimburg #liefdevoorLimburg #Limburg #Nederland #Niederlande #Netherlands #PaysBas #welkom #willkommen #welcome #bienvenue #vakantieineigenland #ansichtMeerssen. Nog niet zo bedreven in het maken van collages? Er zijn talloze gratis apps waarmee je gemakkelijk een opvallende collage maakt van je foto's. Plaats vervolgens jouw foto(collage) op social media met enkele hashtags en klaar is de Meerssen-promotie!