Nieuwsbericht Wat A2 Maastricht anders dan anders maakt

Publicatiedatum: 28 februari 2018 12.35 uur

A2 anders
Het komt allemaal aan bod in dit geschiedenisboek. Schrijver John Cüsters laat een groot aantal betrokkenen aan het woord over hun bijdragen aan en beleving van A2 Maastricht, van bouwvakkers tot bestuurders en bouwputwatchers. Zij vertellen wat A2 Maastricht 'anders dan anders' maakt. Het boek vertelt ook het verhaal achter het project en neemt u aan de hand van een beeldverslag  mee door de geschiedenis.

Belangstelling?

Dan kunt u dat aangeven via deze website. 'Het A2 Maastricht model' is vanaf 29 maart 2018 verkrijgbaar tegen een bijdrage in de productiekosten van € 29,95. Maakt u gebruik van de voorinschrijving via deze link of levert u vanaf 29 maart bovenstaande bon in, dan krijgt u vijf euro korting bij aankoop van het boek. Inschrijving of bon is goed voor één exemplaar. Het boek is via alle boekhandels in Nederland verkrijgbaar. Boekhandel Dominicanen (Dominicanerkerkstraat 1, Maastricht) heeft het boek vanaf 29 maart in voorraad.

Ter ere van de volgende mijlpaal van de Groene Loper voor A2 Maastricht kijken we terug op dit omvangrijke bouwproject. Op de keuze voor en aanleg van de eerste tweelaagse tunnel in Nederland. Het ingenieuze ontwerp van het nieuwe verkeerssysteem en de Groene Loper. De onderscheidende aanpak van de procedures. De manier waarop de burgers in Maastricht en omgeving trots werden op 'hun' project. De momenten dat het heel spannend werd. De magie van de techniek. En de vele menselijke verhalen en anekdotes rond A2 Maastricht.

Rijkswaterstaat, gemeente Maastricht, Provincie Limburg en gemeente Meerssen werken samen aan het Project A2 Maastricht. Onze gemeente is een van de vier projectpartners.