Gemeente Meerssen | Wandelmaatje gezocht!

Nieuwsbericht Wandelmaatje gezocht!

Gepubliceerd op: 05 november 2021 11:55

Wandelmaatje foto
Vindt u het leuk om te wandelen? Bent u fit, graag buiten en gaat u graag met mensen om? 
We zoeken maatjes om af en toe een wandelingetje te maken met dorpsgenoten die er zelf niet zo gauw aan toe komen. Er zijn mensen die alleen thuis wonen, veel stil zitten, niet of nauwelijks buiten komen en soms een stimulans nodig hebben om iets te gaan ondernemen.

Als wandelmaatje kunt u echt iets betekenen voor een ander. U zorgt vaak net voor dat beetje extra aandacht en een leuk moment voor een dorpsgenoot, die zich eenzaam voelt of lichte geheugenproblemen heeft. De ontmoeting en de buitenlucht staan centraal! U spreekt in onderling overleg af wanneer en hoelang u samen wilt gaan wandelen. Er zijn geen verplichtingen aan de frequentie: dat bepaalt u samen. Met elke wandeling maakt u een ander blij!

Informatiebijeenkomst

Op zaterdag 13 november om 10.30 uur wordt onder het genot van een kopje koffie/thee en vlaai een informatiebijeenkomst gehouden in Ut Zaelke, Mgr. Theunissenplantsoen 20 in Bunde.

Aanmelden als wandelmaatje?

Wilt u tijd vrij maken voor dit vrijwilligerswerk en spreekt het u aan, twijfel dan niet en reageer naar BundeNuSamen. U kunt zich aanmelden bij Harry Habets, telefoon 06-30149001 of stuur een mail naar: bundenusamen15@gmail.com.

Dit project is een initiatief van Hulp bij Dementie, Envida, BundeNuSamen en de gemeente Meerssen (sport).

Wandelmaatje - logo's