Gemeente Meerssen | Wandeling vanuit Hoeskamer Ulesjtraote: kroedwusj plukken

Nieuwsbericht Wandeling vanuit Hoeskamer Ulesjtraote: kroedwusj plukken

Gepubliceerd op: 05 augustus 2022 09:10

Hoeskamer Ulesjtraote, logo
Bericht van de Hoeskamer Ulesjtraote

Op donderdag 11 augustus is er een extra wandeling vanuit de hoeskamer Ulesjtraote. Vertrek is om 13.30 uur. U maakt een wandeling van ongeveer 5 km in een rustig tempo. De wandeling leidt naar de plek waar u bloemen gaat plukken voor de Kroedwusj (= boeket met zeven kruiden). IVN-natuurgids Wim Derks neemt u mee en zal u meer vertellen over de samenstelling van de Kroedwusj.

Gezelligheid en samen bewegen staan voorop. Het is dan ook de moeite waard om deel te nemen. Bovendien is deelname gratis en aanmelding is niet nodig. Na afloop drinken we samen nog gezellig een kopje koffie/thee of fris. €1 per consumptie. Goede stevige schoenen is aan te raden. Neem een scherp mes of snoeischaar mee. De hoeskamer Ulesjtraote heeft een aparte ingang naast Gemeenschapshuis d'n Huppel.

Kroedwusj binden en zegening

Op vrijdag 12 augustus gaan we in de Hoeskamer de Kroedwusj binden met blauw Marialint. Aanvang 13.30 uur. Daarbij is uiteraard iedereen van harte welkom. De Kroedwusj zegening is tijdens de dienst van zondag 14 augustus om 09.00 uur in de parochiekerk van Sint Catharina in Ulestraten. Maandag 15 augustus is het hoogfeest van Maria ten Hemelopneming.